Bezig met laden...

Logo ontwerp in Mechelen

vision*r ontwerpt spraakmakende logo's met pakkende vormgeving.

Een goed logo ontwerp is één van de bouwstenen van uw bedrijf. Het moet de juiste uitstraling hebben, moet het juiste publiek aanspreken, en moet vlot herinnerd worden en herkenbaar zijn. Daarom gaan we bij vision*r niet over één nacht ijs als het gaat om logo design.

Vanuit enkele voorbereidende gesprekken en een diepgaande analyse, stellen we vooraf enkele richtlijnen op. Daarmee gaat ons creatieve team aan de slag. Uit enkele voorontwerpen worden de beste matches geselecteerd, die eventueel nog verder worden uitgewerkt. Enkele ontwerprondes verder komen we tot een definitief en spraakmakend logo.

 

Logo en huisstijl

Meestal werken we daarop verder tot een volledig huisstijl ontwerp. Een huisstijl omvat richtlijnen voor allerhande visuele communicaties, van naamkaartjes tot de bedrukking van uw wagenpark. We ontwerpen een briefhoofd, factuurpapier, enveloppen, visitekaartjes, maar ook affiches, brochures of andere visuele elementen in uw bedrijf. Uiteraard komt ook webdesign aan bod.

 

Logo ontwerp voor gekende klanten

Al sinds 2002 zorgen we voor het logo design en webdesign van klanten zoals de Stad Diest, de Vlaamse Overheid, Beerens, Slaets, Dockx, KBC Verzekeringen en tal van cultuurcentra in heel Vlaanderen. Ook lokale KMO's, vooral in de regio Mechelen - Antwerpen - Leuven, behoren tot onze klanten voor logo's en huisstijlen. Neem zeker een kijkje tussen onze referenties.

 

Logo design in de regio Mechelen / Leuven

Elk bedrijf is uniek - wij vertalen dit imago naar een op maat ontworpen logo. Zoekt u een professioneel grafisch bureau voor uw logo ontwerp? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op om van gedachten te wisselen over een project.

Vrijblijvend van gedachten wisselen over een project?

Neem contact op