Bezig met laden...

Huisstijl ontwerp

vision*r ontwerpt huisstijlen met een spraakmakende vormgeving.

Een goede, herkenbare en consequente huisstijl of corporate identity is één van de bouwstenen van uw bedrijf. Het moet de juiste uitstraling hebben, moet het juiste publiek aanspreken, en moet vlot herinnerd worden en herkenbaar zijn. Daarom gaan we bij vision*r niet over één nacht ijs als het gaat om huisstijl ontwerp.

Vanuit enkele voorbereidende gesprekken en een diepgaande analyse, stellen we vooraf enkele richtlijnen op. Daarmee gaat ons creatieve team aan de slag. Bij startende bedrijven beginnen we met een logo ontwerp. Als dit reeds voorhanden is, kan het herbruikt worden of eventueel een lichte update krijgen.

 

Logo en huisstijl ontwerp

Daarop bouwen we verder en wordt een volledige huisstijl ontworpen. Die omvat richtlijnen voor allerhande visuele communicaties, van naamkaartjes tot de bedrukking van uw wagenpark. We ontwerpen een briefhoofd, factuurpapier, enveloppen, visitekaartjes, maar ook affiches, brochures of andere visuele elementen in uw bedrijf. Uiteraard komt ook webdesign aan bod.

Een huisstijl wordt meestal neergeschreven en verduidelijkt in een huisstijl handboek, een gids met do's en don'ts op het vlak van communicatie. Een beknopt huisstijl handboek legt het gebruik van het logo, kleuren en andere visuele elementen vast. Uitgebreidere huisstijlen zeggen ook iets over advertenties, presentaties, belettering van auto's, brochures...

Al sinds 2002 zorgen we voor de huisstijl en webdesign van klanten zoals de Stad Diest, de Vlaamse Overheid, Beerens, Slaets, Dockx, KBC Verzekeringen en tal van cultuurcentra in heel Vlaanderen. Ook lokale KMO's behoren tot onze klanten voor logo's en huisstijlen. Neem zeker een kijkje tussen onze referenties.

 

Huisstijl op maat

Elk bedrijf is uniek - wij vertalen dit imago naar een op maat ontworpen logo. Zoekt u een professioneel grafisch bureau om uw huisstjil te ontwerpen of te actualiseren? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op om van gedachten te wisselen over een project.

Vrijblijvend van gedachten wisselen over een project?

Neem contact op