Bezig met laden...

onze expertise

webdesign - website ontwerp

Responsive webdesign

Internet is het hart van onze expertise. Een online visitekaartje of een responsive website in 24 talen, ons doel is steeds een kunstzinnige site die gebruiksvriendelijk is, die geoptimaliseerd is voor alle toestellen en die je zelf kunt onderhouden via een CMS.

 

Referenties webdesign →

logo ontwerp

Logo's & huisstijlen

De "brand" is de identiteit van je organisatie. We vertalen de unieke kenmerken van je business naar een sterk logo en een in het oog springend merk, met duidelijke richtlijnen voor alle soorten van communicatie, zowel online als offline.

 

Referenties logo & huisstijl →

SEO - Google optimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie

Of kortweg SEO genoemd. Door ons strikt aan de richtlijnen van Google te houden, komt je site bovenaan te staan in zoekresultaten en kan hij extra bezoekers aantrekken. Dit kan kracht worden bijgezet door pay-per-click advertentiecampagnes.

 

Referenties SEO →

Webshops - e-commerce

Webshop & e-commerce

We bouwen webshops op maat waarin klanten gemakkelijk online kunnen bestellen en betalen. Voorraadbeheer, verzendbeheer of koppelingen met boekhoudpakketten en kassasystemen zijn perfect mogelijk. Future-proof en gemakkelijk.

 

Referenties webshop →

Drukwerk en grafisch ontwerp

Drukwerk

Naamkaartjes, briefpapier, brochures, affiches, advertenties... volledig in lijn met het communicatieplan en de huisstijl van je bedrijf. We begeleiden ook het drukproces van A tot Z.

 

Referenties drukwerk →

Webmarketing en communicatie

E-mail & sociale media

Een mooie basis voor al je e-mailcommunicatie, of richtlijnen om je bedrijf voor te stellen op sociale media. Wij helpen met de achterliggende strategie en beschikken over de juiste tools om het werk te verlichten.

Webapplicaties en databanken

Webapplicaties

Vaak is het efficiënt om databanken en software online te brengen, zodat gegevens en functionaliteit van overal toegankelijk zijn. Wat dacht je van web-based bibliotheeksoftware, een geavanceerde zoekmotor voor opleidingen, of een registratiesysteem voor events?

Copywriting - fotografie

Copywriting & fotografie

We zijn van veel creatieve markten thuis. We schrijven teksten die in de smaak vallen bij bezoekers en zoekmachines en zorgen voor de gepaste foto. Waar bijkomende expertise nodig is, doen we beroep op een netwerk van fotografen, technische specialisten, reclamemensen...

Hosting - Domeinnaam registreren

Hosting & domeinnamen

Voor onze klanten onderhouden we verschillende servers die gewoon werken, zodat jouw site dag in dag uit vlot bereikbaar is. Domeinnamen, e-maildiensten, spamfilters en optimale gemoedsrust zijn inbegrepen.

Vrijblijvend van gedachten wisselen over een project?

Neem contact op