Bezig met laden...

Professionele website laten maken?

vision*r helpt tal van bedrijven aan een stijlvolle website
met een design op maat.

U wil een in het oog springende website laten maken die uw diensten of producten helpt te verkopen? vision*r heeft een passie voor webdesign en zorgt voor een totaalpakket op maat!

Responsive webdesign is het hart van onze expertise, maar we zijn van veel creatieve markten thuis. Een eenvoudig online visitekaartje, een webshop met duizenden producten of een responsive website laten maken in 24 talen? Ons doel is steeds een kunstzinnige site die gebruiksvriendelijk is, die geoptimaliseerd is voor alle toestellen, die goed scoort in Google en die je zelf kunt onderhouden via een CMS.

We kunnen een A-Z oplossing bieden als het gaat om online en offline communicatie. Naast webdesign omvat ons dienstenpakket ook logo ontwerp, grafische vormgeving (huisstijl, brochures en ander drukwerk), hosting, mobiele apps... We schrijven teksten die in de smaak vallen bij bezoekers (én zoekmachines) en zorgen voor gepaste foto's. Waar bijkomende expertise nodig is, doen we beroep op een netwerk van fotografen, technische specialisten, reclamemensen...

Elk bedrijf is uniek - wij vertalen dit imago naar een op maat ontworpen website.

 

Webdesign - Website laten maken

vision*r is al sinds 2002 actief in het Mechelse.

We zorgen voor het webdesign van klanten zoals de Vlaamse Overheid, Beerens, Slaets, Dockx, KBC Verzekeringen, de Stad Diest en tal van cultuurcentra in heel Vlaanderen. Ook tal van lokale KMO's lieten ons hun website bouwen.

vision*r is een Certified Ingenico Solution Provider (voor online betalingen) en lid van de webdesign federatie FeWeb.

 

Alles in huis om uw website te maken

Wat mag u verwachten als u een nieuwe website laat maken:

  • Responsive webdesign op maat, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk
  • Een CMS om zelf uw website aan te passen
  • Hoge score in Google, dus extra bezoekers en klanten
  • Snelle oplevering, binnen budget
  • Een efficiënt, flexibel webdesign bureau in Mechelen

 

Webdesign is onze passie

Al in 1999 kregen we een award van Belgacom voor een website voor één van hun producten. Webdesign stond nog in zijn kinderschoenen en kon je in een namiddag onder de knie krijgen. Dat is nu wel anders: HTML5, CSS3, PHP, Sass, responsive design, Bootstrap, AngularJS... bijna dagelijks duikt er een nieuwe technologie op. U hoeft er zich geen zorgen over te maken, wij pikken er de waardevolle elementen uit en zorgen voor een website die klaar is voor de toekomst.

Onze uitgangspunten zijn nog steeds dezelfde als in 1999: creatief webdesign dat buiten de lijntjes durft te kleuren, en waarin de gebruiker centraal staat, niet de technologie op zich.

 

Ook uw project?

Zoekt u een professioneel webdesign bureau om uw website te laten maken? Van kleine tot grote projecten, van een eenvoudige website tot een complexe app, een webshop of intranet met alle toeters en bellen... vraag een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op om van gedachten te wisselen over een project.

Vrijblijvend van gedachten wisselen over een project?

Neem contact op