Bezig met laden...

Webdesign Gent

Op zoek naar webdesign in Gent?
Met vision*r kies je voor stijlvol webdesign op maat van je bedrijf.

Meer dan de helft van alle consumenten zoekt online informatie vooraleer ze overgaan tot een aankoop. Een website bepaalt vaak de eerste indruk van je onderneming voor heel wat potentiële klanten.

Bij webdesign projecten gaan we steeds op zoek naar de unieke kenmerken van uw bedrijf, en zoeken we meerwaardes die uw website net dat tikkeltje beter maken. Duidelijke, aantrekkelijke websites, daar gaan we voor. Laat het internet werken voor jou!

Een eenvoudig online visitekaartje, een webshop met duizenden producten of een responsive website in 24 talen? Ons creatieve lab zorgt ervoor. Het doel is steeds een kunstzinnige site die gebruiksvriendelijk is, die geoptimaliseerd is voor alle toestellen, die goed scoort in Google en die je zelf kunt onderhouden via een CMS.

We zijn van veel creatieve markten thuis. Responsive webdesign is het hart van onze expertise, maar er komt meer bij kijken. We schrijven teksten die in de smaak vallen bij bezoekers (én zoekmachines) en zorgen voor gepaste foto's. Hosting, domeinnamen, social media, grafische vormgeving of e-mail marketing vallen ook binnen onze expertise. Waar bijkomende kennis nodig is, doen we beroep op een netwerk van fotografen, technische specialisten, reclamemensen...

 

Webdesign in Gent

En daarbuiten natuurlijk. Al sinds 2002 zorgen we voor het webdesign van klanten zoals de Vlaamse Overheid, Beerens, Slaets, Dockx, KBC Verzekeringen en tal van cultuurcentra in heel Vlaanderen. Ook lokale KMO's uit de regio Gent, zoals CC De Wiek, CC Nova Wetteren, Mu.ZEE en PZ Onze-Lieve-Vrouw Brugge, behoren tot onze klanten voor webdesign.

vision*r is een Certified Ingenico Solution Provider en lid van de webdesign federatie FeWeb.

 

Webdesign Gent - vraag info

Elk bedrijf is uniek - wij vertalen dit imago naar een op maat ontworpen website. Bent u gevestigd in de regio Gent (of elders in Vlaanderen) en zoekt u een professioneel webdesign bureau? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op om van gedachten te wisselen over een project.

Vrijblijvend van gedachten wisselen over een project?

Neem contact op