Bezig met laden...

Webdesign Leuven

Op zoek naar professioneel webdesign in Leuven?
vision*r staat garant voor kunstzinnige websites op maat.

vision*r bouwt knappe websites die passen bij het imago van je bedrijf en die zorgen voor een boost in je activiteiten. Gebruiksvriendelijk, kunstzinnig en efficiƫnt. Bovendien ook betaalbaar!

Staat u op het punt een zaak te beginnen in Leuven? Meer dan de helft van alle consumenten zoekt online informatie vooraleer ze verdere stappen zetten. Een website bepaalt vaak de eerste indruk van je onderneming voor heel wat potentiƫle klanten. Van snel opgeleverde one-pagers tot uitgebreide webshops of websites in 24 talen, wij draaien er onze hand niet voor om.

  • vision*r werkt voor elk type bedrijf, groot en klein
  • We werken vanuit Blaasveld voor tal van klanten in en rond Leuven
  • Onze sites zijn eenvoudig aanpasbaar via een CMS. Wij staan paraat voor ondersteuning
  • Alle sites zijn voorzien van responsief webdesign dat zich aanpast aan alle schermen, van smartphones tot grote desktops

Scoren in Google is essentieel om relevante bezoekers aan te trekken. Op basis van een geoptimaliseerde code, die voldoet aan de richtlijnen van zoekmachines, zorgen we ervoor dat uw site hoog in de zoekresultaten verschijnt.

Zelf aanpassingen doen is steeds mogelijk, dankzij het Wordpress CMS of ons eigen, compacte en gebruiksvriendelijke systeem.

 

 

Webdesign in Leuven

En daarbuiten natuurlijk. Al sinds 2002 zorgen we voor het webdesign van klanten zoals de Vlaamse Overheid, Beerens, Slaets, Dockx, KBC Verzekeringen en tal van cultuurcentra in heel Vlaanderen.

Ook lokale KMO's uit de regio Leuven, zoals Bedking, Beelen Advocaten, Demo-Spel Leuven of de Stad Diest, behoren tot onze klanten voor webdesign.

vision*r is een Certified Ingenico Solution Provider en lid van de webdesign federatie FeWeb.

 

Webdesign Leuven op maat

Elk bedrijf is uniek - wij vertalen dit imago naar een op maat ontworpen website, betaalbaar en bovenaan in Google. Bent u gevestigd in de regio Leuven en zoekt u een professioneel webdesign bureau? Vraag dan nu gratis een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op om van gedachten te wisselen over een project.

Vrijblijvend van gedachten wisselen over een project?

Neem contact op