Bezig met laden...

Webdesign in Antwerpen

vision*r staat garant voor professioneel webdesign in Antwerpen
voor tal van klanten. Ook voor u?

Wij zijn een professioneel team van webdesigners die gebruiksvriendelijke websites maken met een oogstrelend design. Belangrijk voor u is natuurlijk ook dat we werken binnen een vooraf vastgelegd budget, met een vlotte communicatie. Wij zorgen voor dat beetje extra: goed scoren in Google, optimale gebruiksvriendelijkheid en een gerust gemoed. Webdesign is het hart van onze expertise, maar we doen veel meer dan dat: logo's en huisstijlen ontwerpen, e-commerce, drukwerk... Van snel opgeleverde one-pagers tot uitgebreide webshops of websites in 24 talen, wij draaien er onze hand niet voor om.

  • vision*r werkt voor elk type bedrijf, groot en klein
  • We werken vanuit Blaasveld voor tal van klanten in en rond Antwerpen
  • Onze sites zijn eenvoudig aanpasbaar via een CMS. Wij staan paraat voor ondersteuning
  • Alle sites zijn voorzien van responsief webdesign dat zich aanpast aan alle schermen, van smartphones tot grote desktops

vision*r is actief als webdesign bureau sinds 2002. We leveren digitaal maatwerk en gaan samen voor succes!

 

Webdesign in Antwerpen

En daarbuiten natuurlijk. Al sinds 2002 zorgen we voor het webdesign van klanten zoals Dockx, KBC Verzekeringen, de Europese Commissie, de Stad Diest en tal van cultuurhuizen in heel Vlaanderen. Ook bedrijven uit de regio Antwerpen, zoals Beerens, Slaets Juwelen & Horloges, Vector Fund en Dockx behoren tot onze klanten voor webdesign.

Een gestroomlijnd proces en efficiënte communicatie maken het verschil in webdesign, en laten ons toe te focussen op kwaliteit. Bovendien aan een betaalbare prijs.

vision*r is een Certified Ingenico Solution Provider en lid van de webdesign federatie FeWeb.

 

Flexibele partner voor webdesign

Elk bedrijf is uniek - wij vertalen dit imago naar een op maat ontworpen website. Bent u gevestigd in de regio Antwerpen (of elders in Vlaanderen) en zoekt u een professioneel webdesign bureau in Antwerpen? Vraag dan nu gratis een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op om van gedachten te wisselen over een project.

Vrijblijvend van gedachten wisselen over een project?

Neem contact op