Bezig met laden...

Responsive website

vision*r bouwt responsive websites
op maat van uw organisatie.

Meer dan de helft van alle consumenten zoekt online informatie vooraleer ze overgaan tot een aankoop. Een website bepaalt vaak de eerste indruk van je onderneming voor heel wat potentiële klanten.

Een gebruiksvriendelijke website met een oogstrelend design, dat is steeds ons objectief. Om klaar te zijn voor de toekomst, moet uw website echter ook responsive zijn.

 

Responsive webdesign principe

Onze sites zijn gebouwd volgens de principes van het responsive webdesign, waardoor uw site er goed uitziet op alle soorten apparaten, van smartphones over tablets tot grote desktop schermen. Op die manier is het niet meer nodig om een aparte mobiele website te bouwen: alle informatie zit vervat in één site, maar wordt op een intelligente manier herschikt en uitvergroot of verkleind naargelang het toestel. Gemakkelijker in onderhoud en steeds perfect bruikbaar. Win-win!

Onderhoud van een responsive website kan door ons gebeuren, of via een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS).

Belangrijk voor u is natuurlijk ook dat we werken binnen een vooraf vastgelegd budget, met een strikte timing. Responsive webdesign is het hart van onze expertise, maar we doen meer dan dat. Van snel opgeleverde one-pagers tot uitgebreide webshops of websites in 24 talen, wij draaien er onze hand niet voor om.

 

Responsive website - ook voor u?

Elk bedrijf is uniek - wij vertalen dit imago naar een op maat ontworpen website. Bent u gevestigd in de regio Mechelen en zoekt u een professioneel webdesign bureau? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op om van gedachten te wisselen over een project.

Vrijblijvend van gedachten wisselen over een project?

Neem contact op