Bezig met laden...

Grafisch ontwerp Mechelen

vision*r is een grafisch bureau:
logo, huisstijl en drukwerk in een ontwerp op maat.

Als grafisch ontwerpbureau werken we dag in dag uit aan visuele communicatie. Mooie dingen maken, waarbij vorm en inhoud op dezelfde hoogte staan. We staan in voor het grafisch ontwerp van logo's en huisstijlen, maar er komt veel meer bij kijken.

We schrijven teksten die in de smaak vallen bij jouw doekpubliek, zorgen voor gepaste foto's en begeleiden achteraf het volledige drukproces. Webdesign, e-mailmarketing, social media... maken ook deel uit van onze expertise. Waar bijkomende kennis nodig is, doen we beroep op een netwerk van fotografen, technische specialisten, reclamemensen...

Een eenvoudig naamkaartje, briefhoofd, enveloppen, factuurpapier of ander drukwerk? Een volledige brochure or jaarverslag? Affiches, advertenties en andere campagnemateriaal? Visuele elementen of signalisatie in uw bedrijf, of de bedrukking van een wagenpark? Een reeks iconen die uw activiteiten duidelijk maken? De interface voor uw nieuwe app? Achteraf ook webdesign? Komt voor mekaar.

Creativiteit, transparantie en kwaliteit. Al sinds 2002 werken we als grafisch ontwerper voor klanten zoals de Stad Diest, de Vlaamse Overheid, Beerens, Slaets, Dockx, KBC Verzekeringen en tal van cultuurcentra in heel Vlaanderen. Ook lokale KMO's, vooral in de regio Mechelen - Antwerpen - Leuven, behoren tot onze klanten voor grafisch ontwerp.

 

Uniek grafisch ontwerp in Mechelen

Elk bedrijf is uniek - wij vertalen dit imago naar op maat ontworpen communicatie. Zoekt u een professioneel grafisch bureau in de ruime regio Mechelen - Leuven - Antwerpen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op om van gedachten te wisselen over een project.

Vrijblijvend van gedachten wisselen over een project?

Neem contact op