Bezig met laden...

Webshop laten bouwen

vision*r maakt webshops op maat van uw organisatie.

E-commerce in België zit in de lift en groeit jaarlijkse met meer dan 30%. Steeds meer mensen richten zich tot online shops om hun aankopen te doen. Een webshop is een bijkomend verkoopskanaal voor je organisatie en zorgt voor heel wat potentiĆ«le klanten.

Een gebruiksvriendelijke webshop met een oogstrelend design en een maximale verkoop, dat is steeds ons objectief.

 

Webshop bouwen

Onze webshops zijn gebouwd volgens de principes van het responsive webdesign, waardoor uw site er goed uitziet op alle soorten apparaten, van smartphones over tablets tot grote desktop schermen. Bovendien maken we online betalingen mogelijk (Bancontact, Paypal, kredietkaarten...) en zorgen we voor een stevige backoffice waarmee je producten, stock, bestellingen en verzendingen opvolgt. Zo'n systeem kan gekoppeld worden aan je eigen boekhoudsoftware, ERP-pakket of andere (offline) systemen.

Onderhoud van een online shop kan door ons gebeuren, of via een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS).

Belangrijk voor u is natuurlijk ook dat we werken binnen een vooraf vastgelegd budget, met een strikte timing. Webdesignn is het hart van onze expertise, maar we doen meer dan dat. Van snel opgeleverde one-pagers tot uitgebreide websites in 24 talen, logo ontwerp of drukwerk, wij draaien er onze hand niet voor om.

 

Een webshop starten - ook voor u?

Elk bedrijf is uniek - wij vertalen dit imago naar een op maat ontworpen webshop en website. Bent u gevestigd in de regio Mechelen en zoekt u een professioneel bureau om u te begeleiden naar een webshop? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op om van gedachten te wisselen over een project.

Vrijblijvend van gedachten wisselen over een project?

Neem contact op