Bezig met laden...

Webdesign Puurs / Bornem

Op zoek naar webdesign in Puurs of Bornem?
vision*r uit Blaasveld bouwt websites op maat.

vision*r ontwerpt en ontwikkelt professionele, responsive websites en webshops met een uniek en persoonlijk webdesign.
We staat garant voor gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogstaande webontwikkeling op maat van uw bedrijf. Webdesign vandaag betekent ook een aangepaste weergave op mobiele toestellen of op groot scherm (responsive webdesign).

Meer dan de helft van alle consumenten zoekt online informatie vooraleer ze overgaan tot een aankoop. Een website bepaalt vaak de eerste indruk van je onderneming voor heel wat potentiële klanten.

  • vision*r werkt voor elk type bedrijf, groot en klein
  • We werken vanuit Blaasveld voor tal van klanten in en rond Puurs en Bornem
  • Onze sites zijn eenvoudig aanpasbaar via een CMS. Wij staan paraat voor ondersteuning
  • Alle sites zijn voorzien van responsief webdesign dat zich aanpast aan alle schermen, van smartphones tot grote desktops

 

Webdesign is het hart van onze expertise, maar we zijn van veel creatieve markten thuis. We schrijven teksten die in de smaak vallen bij bezoekers (én zoekmachines) en zorgen voor gepaste foto's. Hosting, domeinnamen, social media of e-mail marketing vallen ook binnen onze expertise. Waar bijkomende kennis nodig is, doen we beroep op een netwerk van fotografen, technische specialisten, reclamemensen...

 

Webdesign in de regio Puurs

En daarbuiten natuurlijk. Al sinds 2002 zorgen we voor het webdesign van klanten zoals de Vlaamse Overheid, Slaets, Dockx, KBC Verzekeringen en tal van cultuurcentra in heel Vlaanderen. Ook lokale KMO's uit de regio Bornem - Puurs, zoals van Pellicom, Sunland, Beerens, Demo-Spel, Boringen Verheyden... behoren tot onze klanten voor webdesign.

 

Webdesign op maat in Bornem

Bent u gevestigd in de regio Puurs / Bornem en zoekt u een professioneel webdesign bureau? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op om van gedachten te wisselen over een project.

Vrijblijvend van gedachten wisselen over een project?

Neem contact op