Bezig met laden...

Webdesign prijzen

vision*r maakt stijlvolle websites
met een design op maat en een realistische kostprijs.

vision*r maakt steeds een offerte voor webdesign met een vaste prijs. We werken op maat, en dus niet met vastomlijnde pakketten, maar wat wel vast staat, is dat uw website veel meer zal opbrengen dan hij heeft gekost!

Iedere website is verschillend. Een basic website kan al voor € 1000, snel opgeleverd met een ontwerp op maat, inclusief webhosting en andere services. Maar een website in 24 talen, met doorgedreven zoekmachine optimalisatie, eencontent management systeem om zelf aanpassingen te doen of koppeling met een webshop is uiteraard duurder en kan niet zomaar in een kant-en-klaar pakket worden gegoten. We nemen uitgebreid de tijd om uw eisen te vertalen in een vrijblijvende, modulair opgebouwde offerte. Want een website op maat start bij een offerte op maat.

Responsive webdesign aan een lage prijs is het hart van onze expertise, maar we zijn van veel creatieve markten thuis. We kunnen een A-Z oplossing bieden als het gaat om online en offline communicatie. Naast webdesign omvat ons dienstenpakket ook logo ontwerp, grafische vormgeving (huisstijl, brochures en ander drukwerk), hosting, mobiele apps... We schrijven teksten die in de smaak vallen bij bezoekers (én zoekmachines) en zorgen voor gepaste foto's. Waar bijkomende expertise nodig is, doen we beroep op een netwerk van fotografen, technische specialisten, reclamemensen... Ons doel is steeds een kunstzinnige site die gebruiksvriendelijk is, die geoptimaliseerd is voor alle toestellen, die goed scoort in Google en die je zelf kunt onderhouden via een CMS. Allemaal tegen een vooraf afgesproken prijs.

 

Hoeveel kost een website?

Hoeveel kost een auto? Het hangt ervan af wat je nodig hebt en waar je belang aan hecht. Wij helpen je die keuze te maken in een vijblijvend gesprek.

  • vision*r werkt voor elk type bedrijf, groot en klein
  • Steeds een professionele oplossing op maat, aan een realistische prijs
  • Onze sites zijn eenvoudig aanpasbaar via een CMS. Wij staan paraat voor ondersteuning
  • Alle sites zijn voorzien van responsief webdesign dat zich aanpast aan alle schermen, van smartphones tot grote desktops

We zijn een klein en efficiënt webdesign bureau. Daardoor liggen onze prijzen doorgaans lager dan die van grotere bureaus. Vraag vrijblijvend een offerte en overtuig jezelf van onze aantrekkelijke prijzen voor webdesign.

 

 

Goedkope, professionele websites zijn onze passie

Al in 1999 kregen we een award van Belgacom voor een website voor één van hun producten. Webdesign stond nog in zijn kinderschoenen en kon je in een namiddag onder de knie krijgen. Dat is nu wel anders: HTML5, CSS3, PHP, Sass, responsive design, Bootstrap, AngularJS... bijna dagelijks duikt er een nieuwe technologie op. U hoeft er zich geen zorgen over te maken, wij pikken er de waardevolle elementen uit en zorgen voor een website die klaar is voor de toekomst.

Onze uitgangspunten zijn nog steeds dezelfde als in 1999: creatief webdesign dat buiten de lijntjes durft te kleuren, en waarin de gebruiker centraal staat, niet de technologie op zich. We leveren digitaal maatwerk en gaan samen voor succes!

We beheren de websites van klanten zoals de Vlaamse Overheid, Beerens, Slaets, Dockx, KBC Verzekeringen, de Stad Diest en tal van cultuurcentra in heel Vlaanderen. Ook lokale KMO's uit Mechelen en omstreken, zoals Bedking of Boringen Verheyden, behoren tot onze klanten voor webdesign.

vision*r is een Certified Ingenico Solution Provider (voor online betalingen) en lid van de webdesign federatie FeWeb.

 

Uw webdesign aan een correcte prijs?

Zoekt u een professioneel webdesign bureau en wil u graag een idee krijgen van de kostprijs van een website? Van kleine tot grote projecten, van een eenvoudige website tot een complexe app, een webshop of intranet met alle toeters en bellen... vraag een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op om van gedachten te wisselen over een project.

Vrijblijvend van gedachten wisselen over een project?

Neem contact op