Bezig met laden...

Webdesigner in Mechelen

vision*r is uw webdesigner in Mechelen:
wij bouwen stijlvolle websites die scoren in Google.

Op zoek naar een professionele webdesigner die uw diensten of producten helpt te verkopen? vision*r heeft een passie voor webdesign en zorgt voor een totaalpakket op maat!

Responsive webdesign is het hart van onze expertise, maar we zijn van veel creatieve markten thuis. Een eenvoudig online visitekaartje, een webshop met duizenden producten of een responsive website in 24 talen? Ons doel is steeds een kunstzinnige site die gebruiksvriendelijk is, die geoptimaliseerd is voor alle toestellen, die goed scoort in Google en die je zelf kunt onderhouden via een CMS.

We kunnen een A-Z oplossing bieden als het gaat om online en offline communicatie. Naast webdesign omvat ons dienstenpakket ook logo ontwerp, grafische vormgeving (huisstijl, brochures en ander drukwerk), hosting, mobiele apps... We schrijven teksten die in de smaak vallen bij bezoekers (én zoekmachines) en zorgen voor gepaste foto's. Waar bijkomende expertise nodig is, doen we beroep op een netwerk van fotografen, technische specialisten, reclamemensen...

 

Webdesigner Mechelen

En daarbuiten natuurlijk. Van 2002 tot 2013 was vision*r gevestigd in het centrum van Mechelen. Sindsdien is Blaasveld onze thuisbasis, op een steenworp van Mechelen.

Als webdesigner werken we voor klanten als de Vlaamse Overheid, Beerens, Slaets, Dockx, KBC Verzekeringen, de Stad Diest en tal van cultuurcentra in heel Vlaanderen. Ook lokale KMO's uit Mechelen en omstreken, zoals Bedking of Boringen Verheyden, behoren tot onze klanten voor webdesign.

vision*r is een Certified Ingenico Solution Provider (voor online betalingen) en lid van de webdesign federatie FeWeb.

 

Webdesign is onze passie

Al in 1999 kregen we een award van Belgacom voor een website voor één van hun producten. Webdesigners waren toen op twee handen te tellen. Dat is nu wel anders: HTML5, CSS3, PHP, Sass, responsive design, Bootstrap, AngularJS... bijna dagelijks duikt er een nieuwe technologie op. U hoeft er zich geen zorgen over te maken, wij pikken er de waardevolle elementen uit en zorgen voor een website die klaar is voor de toekomst.

Onze uitgangspunten zijn nog steeds dezelfde als in 1999: creatief webdesign dat buiten de lijntjes durft te kleuren, en waarin de gebruiker centraal staat, niet de technologie op zich.

 

All-round webdesigner in Mechelen

Wat mag u verwachten als u een nieuwe website laat maken:

  • Responsive webdesign op maat, aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk
  • Een CMS om zelf uw website aan te passen
  • Hoge score in Google, dus extra bezoekers en klanten
  • Snelle oplevering, binnen budget
  • Een efficiënte, flexibele webdesigner in Mechelen

 

Ook uw webdesign project?

Bent u gevestigd in het wondermooie Mechelen (of elders in het land) en zoekt u een professionele webdesigner? Van kleine tot grote projecten, van een eenvoudige website tot een complexe app, een webshop of intranet met alle toeters en bellen... vraag een vrijblijvende offerte aan, of neem contact op om van gedachten te wisselen over een project.

Vrijblijvend van gedachten wisselen over een project?

Neem contact op